Hoeveel en welke feeds kan ik toevoegen?

Hoeveel

In principe kun je onbeperkt feeds toevoegen. Uiteindelijk zal de omvang van de database de beperking gaan worden. Hoever je kunt gaan is afhankelijk van de server waar deze op draait.

Per 1000 items wordt ongeveer 1 MByte database gebruikt.

 

ls je een grote website gaat maken en of alle vrijheid wilt inclusief CLI en in eigen beheer van de cron is het gebruik van een VPS zeer aan te raden

 

Welke

De formaten van de bekende Nederlandse aanbieders worden ondersteund:

De component is met name geschikt voor feeds met een nette indeling ( categorie/subcategory) afbeelding en beschrijving. Veel reizen en producten feeds werken prima. Feeds van ringtones, en veel telecom aanbieders zijn door het gebrek aan structuur kunnen prima verwerkt worden maar als een nette indeling ontbreekt is het ook lastig die te maken.

 

Er zijn een aantal feeds die zeer groot zijn, de verwerking van een web-interface kan dan een probleem zijn. Werken via de CLI van PHP kan dan een oplosssing zijn.

Daarnaast zijn er een aantal feeds die geen correcte xml zijn, ( zo bevat de babywalz feed regelmatig incorrecte karakters ctrl-q en zo) omdat de feed rechtstreeks de parser ingaat is hier niks aan te doen.