Skip to main content

Feeds delen en inkomsten verdelen

Hulp nodig bij het opzetten en beheren van feeds? Vraag naar de mogelijkheden, gratis, betaald of op basis van gemeenschappelijke inzet.

Zelf geen zin of kennis om de feeds te beheren? Het is mogelijk feeds en vooral combinaties van feeds die hier voorgekookt zijn op je eigen site te gebruiken. Dit kan ook op basis van een selectie op category/rubriek bijvoorbeeld alleen tuinmeubelen of reizen naar Afrika

Inclusief support voor het inrichten van de site. De inkomsten worden gedeeld volgens een afgesproken verhouding.

Aan deze kant komt er een export script dat de gewenste items in een feed zet, aan jouw kant importeer je de feed in je site.Omdat alle bewerkingen al gedaan zijn is dit een recht toe recht aan import zonder noemenswaardig onderhoud

 

Feeds  delen en inkomsten verdelen kan op twee manieren

1. via affiliatefeeds.nl/brambring.nl

Alle kliks en dus de leads/sales lopen via de accounts van brambring.nl. Van elke sale krijg je het afgesproken deel. Er komt een overzicht als deze: https://www.gryla.biz/s777.php waar je wel je sales kunt volgen. Periodiek wordt er via een (credit)factuur afrekend.

Voordeel is dat het snel op te zetten is en je hoeft je niet zelf aan te melden voor programma's. Nadeel is dat je minder zicht hebt om de tracking (met name de kliks).

2. via je eigen id's

Volgens de afgesproken verhouding worden in de deeplinks jouw site-ID's geplaatst. Hier worden dus niet de inkomsten verdeelt maar de kliks.