normal Configuration

6 years 8 months ago #3571 by LafayetteUS
Configuration was created by LafayetteUS
Hi, I am having difficulty configuring the component. Not sure what is wrong. I am new to this so I'm unsure what the proper configuration is. Here is the page that is supposed to be displaying the feed here . What can I do to get it working?


  • Posts: 3
  • Thank you received: 0

  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown
  • Please Log in or Create an account to join the conversation.

    6 years 8 months ago #3572 by bram
    Replied by bram on topic Configuration
    did you import the example feeds?

    use the 'import data' link


  • Posts: 1421
  • Thank you received: 234

  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown
  • Please Log in or Create an account to join the conversation.

    6 years 8 months ago #3577 by LafayetteUS
    Replied by LafayetteUS on topic Configuration
    Yes, I've tried but still can not get it to work. It is able to fetch the feed but something with the configuration isn't right. Would you want login access to take a look? It might be something I did wrong.


  • Posts: 3
  • Thank you received: 0

  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown
  • Please Log in or Create an account to join the conversation.

    6 years 8 months ago #3580 by bram
    Replied by bram on topic Configuration
    pleasse use the conact form to send credentials


  • Posts: 1421
  • Thank you received: 234

  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown
  • Please Log in or Create an account to join the conversation.

    6 years 8 months ago #3581 by LafayetteUS
    Replied by LafayetteUS on topic Configuration
    Sure.


  • Posts: 3
  • Thank you received: 0

  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown
  • Please Log in or Create an account to join the conversation.

    Time to create page: 0.117 seconds